Met 3 jonge kindjes vertrekken wij nooit meer zonder verdwaalbandje op daguitstap of op vakantie!

Een uitstapje naar de dierentuin, speeltuin, kermis of het pretpark of museum gepland met je gezin of vereniging? Een weekje op vakantie? Of gaat je kleine spruit op kamp? Al eens aan een naambandje met je telefoonnummer op gedacht?

Het is de nachtmerrie van elke ouder of kinderbegeleider om een kindje uit het oog te verliezen. Ik ben zelf mama van 3 jonge kindjes en weet hoe snel ze je soms kunnen ontglippen omdat ze gewoon eens een andere weg willen nemen of nog snel iets anders moeten gaan doen. Het is dan een hele geruststelling wanneer je weet dat je kindje een naambandje met je contactgegevens draagt. Ook wanneer ze op kamp gaan, hebben de begeleiders je telefoonnummer altijd snel bij de hand.

En zo, vertrekkende van de verdwaalbandjes, is het idee voor deze webshop langzaamaan ontstaan. Vanuit mijn eigen zoektocht naar praktische, leuke dingen om met mijn 3 jongens, mijn 3 musketiers, op stap te gaan.

Mijn missie is om alle ouders te helpen om de kostbare vrije tijd die ze samen met hun kids doorbrengen zo leuk en aangenaam mogelijk te maken door hen de beste en meest praktische producten aan te bieden. Uiteraard uitgebreid getest en goedgekeurd door mijn drie musketiers!

Op weg naar leuke avonturen.

Groetjes,

Silke